KIITOS, KIITOS ISÄ !

 

Olet niin hyvä ja ihmeellinen. Sinä olet lähellä nytkin meitä jokaista, jotka haluamme olla sinun lapsiasi.

Sinä huolehdit meistä silloinkin, kun emme itse osaa emmekä ymmärrä omaa parastamme. Vaan lähdemme harhailemaan etäälle sinun luotasi.

Joka kerta, kun loittonemme sinusta, sinä puhut meille Pyhän Sanasi kautta aivan selvästi. Voimme olla kuuroja ja sokeita, mutta silloin sinä tulet aivan lähelle ja kuiskaat hellästi korvaamme rakkautesi sanoja, lohdutuksen sanoja ja vedät meidät liki itseäsi. Siinä on turvapaikkamme.

Vaikka maailma houkttaa ja lupaa meille paljon ihania asioita, on niistä saatu ilo ja onni vain lyhyt aikaista onnellisuutta. Minun onneni on olla lähellä Jumalaa. Tämä on totta ja ihmeellistä.

Nyt rukoilen, anna Isä minulle niin luja usko ja luottamus sinuun, että tänäänkin, vaikka jotkut asiat pelottavat ja ahdistavat, niin että nytkin voisin uskalluksella iloiten heittäytyä käsiisi. Haluan ottaa vastaan sinun ihmeesi tähänkin hetkeen.

Tahdon kiittää ja ylistää yksin sinua rakas Kolmiyhteinen Jumala.

Anna meille kaikille iloisia yhteisiä hetkiä sinun kanssasi Jeesus. Osoita meille aika ja paikka, jossa saamme kohdata sinua rauhassa ja syrjässä maailman melusta ja hälinästä.

Vaikka se olisi vain lyhyt ja pieni hetki, täytä minut Hengelläsi ja vahvista minua niin, että voin kertoa sinusta monelle tänäänkin.

Kiitos, että jäät siunaamaan minua ja meitä aivan jokaista lastasi maan päällä.

Siunaa juhannuksen vietto Suomen maassa. Estä pahat teot ja anna ilkeiden suunnitelmien raueta tyhjiin. Johdata jokaista juhlijaa, vedä Isä puoleesi ja anna ihmeittesi tapahtua sielläkin, missä olet vieras ja tuntematon. Sinun on valta voima ja kunnia aina ja ikuisesti. Amen